my world is going to pieces =.=

assalamualaikum bloggie..yeahhhhh =D...I,ve got number 23 in *merentas desa*..Alhamdulillah setiap kejayaan milik Allah yang SATU!.....actually ...saya agak tak puas hati la merentas desa this year.....*GERAM*....yes they try their best but....hmmmphhh kesian kat diaaa...OSMAN !!! ingat OSMAN!...biar laaa....this time kita jatuh nombor EMPAT ==...but....remember dear :) Allah with us!! takbir ! *Allahuakbar!* yeahh..semalam ada perjumpaan osman ...kesian kat HF...seriously kesian dia...aku tngok dia tadi....x seceria  aku tengok dia sebelum nie...haishhh..but semalam aku geram gilaaaa dengan dia grrrrr  =="..benci MELUATTTT....malu gilerrr koddddd..."orang belakang mai depan .."....benci! semua kalih koddd...iehhhhhh..geram geram geram ?!!pastu ada senior tuu dia kata ..."osman tu warna apa?..biru kan..jadi kita kena tengok dari sudut politik ...walaupun biru tu asyik kena bash ja...tapi depa tetap ada strategi ...kan?"*senyum*......bunyi cengkerik jaaaaaaaaaaa...boooooooo..hahaha...kesah pulak aku *KPA*....dalam hati aku 'lol..kesah pulakkk...hahaha padan muka x dak sambutan..ni irshad lahh haha'....mwahaha...ngantuk aku dengar...x layan wehhh belahhh..=="pastu minum glucose laa semua..oh ya senior amirul pun ada bagi tips tentang cara lari n pernafasan yg betul...aku guna tips dia bagi Alhamdulillah =)
OSMAN...DON'T SAD..DON'T AFRAID..DON'T GIVE UP ALLAH WITH US!REMEMBER

teringat kat senior Apam yg selalu bagi semangat kat kami tahun lepas...aku x kesah laa...x dapat no 1 this year..tapi geram gilaa kodd...patut sangat kaaa cikgu layan camtuuu..x adil gila...baru kata "tak mau asobiyyah tahun nie" tapiiiii apa dia! x asobiyyah ka buat camtu..macam HINA sangat laa kan dapat no  4 nie...aku x puas hati junior laki OSMAN MARKAH TERUKK...tension..kami upper form OSMAN 100 lebihh koddd markah...haishhh==...risauuuu..cikgu pun padaa la......everyone has feeling/////...okay.
OSMAN!,INGAT KITA MASIH ADA HARAPAN DEKAT SUKANTARA..KITA GAMBUNG SAMA2 AND PECAHKAN SEMANGAT MEREKA YEAYY!

X TIPU....aku just geram sebab cikgu buat camtu tadi....hurgh k....kat pelajar x pa laa..depa x hingaq punn..*hakikatnya hingaqq jaa*lol..

                  

aku ingat nak ajak form 4 hostellite OSMAN bagi ucapan plus semangat for sukantara..yeah!!
                          

VICTORY IS OURS!! _aziah
 They need Bakar Omar Ali to achieve one glory We only need Osman Osman Osman to achieve that glory Guest what? We've prove it!_amirul adli=)
Ya Allah, titipkan ketenangan buat mereka yang sedang dalam keresahan, Ya Allah, kembalikan keceriaan buat mereka yang sedang kedukaan, Ya Allah, gantikan tangisan mereka dengan senyuman, Ya Allah, jika ini ujian buat mereka, berikan mereka kekuatan. 

Ya Allah..rindunya..victory is ours!..Allahuakbar..bantu kami bangkit untuk sukantara nie...bantu kami...kesian HF..T.T
tq read comment here plisz

2 comments:

Isma Ismail said...

Janji Allah itu pasti bagi org yang berusaha...In Shaa Allah.Allah mengatahui apa yang terbaik untuk kita! just remember "I won't say we have to win,I won't put the pressure
BUT we can't LOSE!! T_T" keepthe blues flag fly high..ingat Osman ingat Chelsea..never give up!

Iftitah. said...

Iffah Khalilah dapat nombor woo~ Wuuhuu~ :3